U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

tuinplantenkwekerij en verkoop   -   kijktuin  -   ontwerp en advies

Kijktuin

 

Natuurlijkheid en natuurlijke dynamiek zijn de leidraad bij de opzet en het onderhoud van de tuin. Bloemenweides met veel inheemse planten wisselen af met borders waarin sierplanten met een natuurlijke uitstraling ruimschoots toegepast zijn. Een hoogstamboomgaard, een grote natuurlijke vijver, moestuin en bosje zorgen verder voor een grote variatie aan begroeiing en leefplekken. Stinzenplanten en andere bollen, zomer- en herfstbloeiers, vrucht- en zaaddragende planten zorgen jaarrond voor voedsel voor allerlei insecten, vogels en kleine zoogdieren. Door onze natuurvriendelijke manier van werken is de tuin zeer aantrekkelijk voor mens, dier en plant.

 

De Groene Gast is een (be)leeftuin die alle zintuigen prikkelt, met veel afwisseling en rustige zitjes om van deze schoonheid te genieten. Om ook anderen van deze weldadige rijkdom te laten genieten is de tuin een deel van het seizoen geopend. Hiermee hopen we tot inspiratie te dienen om zo de biodiversiteit in de eigen leefomgeving een positieve impuls te geven.

 

Openingstijden tuin, van 20 mei t/m 22 september:

Vrijdag van 13.00 - 17.00 uur

Zaterdag van 10.00 - 17.00 uur

  

Groepen zijn, op afspraak, van harte welkom. Ontvangst met koffie/thee en ... , rondleiding. Eventueel verzorgen we een lunch. Vraag gerust naar de mogelijkheden. 

Voor groepen zijn de tuinen ook buiten de vaste openingstijden te bezoeken.

Afbeeldingsgalerie

Delen via sociale media